Vers vlees
Rundvlees
France Limousin
Wij verkopen vlees van France Limousin. Deze dieren komen uit een BSE-vrije zone van Frankrijk, zijn raszuiver en niet gekruist met andere rassen. Zij krijgen uitsluitend natuurlijke voeding en worden gecontroleerd vanaf de geboorte tot aan het verkooppunt van de slager. De smaak van France Limousin staat hoog aangeschreven bij zowel particulieren als professionele koks. Je proeft dat de natuur zijn gang heeft kunnen gaan. France Limousin heeft een heel pure uitgebalanceerde smaak. Een echte vleessmaak. Aangenaam daarbij is ook dat het vlees minder vet is en zeer snel gaar is. U bespaart tot wel 50% bereidingstijd. Kortom, echt een topkwaliteit!
Al het vlees van France Limousin wordt geleverd met certificaat. Voor u de garantie voor een gezond en veilig product. Maar niet minder belangrijk, ook een zeer smaakvol en lekker stukje vlees.
Klik hier voor meer informatie over France Limousin.
Amerikaanse Black Angus rib-eye's
Black Angus runderen worden grootgebracht met een zorgvuldig uitgebalanceerd graandieet. Het vlees van deze runderen is bekend om zijn uitzonderlijke malsheid en sappige, volle en zilte smaak. Dit komt doordat het iets rijper is dan gewoonlijk. Het vlees is rijkelijk gemarmerd (met een randje vet doorregen), waardoor het tijdens het bereiden lekker mals blijft.
Lamsvlees
De zilte smaak van puur Hollands lamsvlees.
Wij presenteren vele variaties vanaf een lamsbout of boutplakken. Maar ook lamslapjes, lamsspiesen en koteletjes zijn bij ons voorradig.
Nu ook heerlijke lamsracks verkrijgbaar, ideaal te gebruiken bij ovenschotels of bij kort te bereiden maaltijden.
Onze topper is de lamshaas. Dit is het meest fijne deel van het lam. Deze haas is zowel gemarineerd, gekruid als ook naturel een ware delicatesse. De braadtijd is slechts 2 minuten. Weer een aanrader voor een smakelijk diner!
Verder zijn er ook Nieuw-Zeelandse lamsracks en koteletten voorradig.Wij leveren het lamsvlees gemarineerd, gekruid en ongekruid.
Kalfsvlees
Ook ons kalfsvlees is afkomstig van France Limousin. Zo vindt u bij ons in de winkel onder andere kalfsoesters en -schnitzels, -karbonades, -fricandeau en -braadlapjes.
Dit vlees heeft een korte bereidingstijd. Bijvoorbeeld een France Limousin kalfskarbonade bakt u in 6 tot 8 minuten.
Het vlees behoeft weinig extra's, zoals sterke kruiden of marinades, daar het van zichzelf zeer mals en smaakvol is. Wij geven u daar ook altijd graag een advies bij.
Bij een betere maaltijd komt u hier extra mooi voor de dag.
Varkensvlees
De oorsprong van het vlees is erg belangrijk voor de uiteindelijke kwaliteit op het bord. Kwaliteit van het vlees, begint al bij het houden van de dieren op de boerderij. Simpelweg gezegd, een goed leven, dat proef je terug op je bord!
Wild en gevogelte
Bourgondisch Scharrelhoen
Buitengewoon lekker! U proeft de ouderwetse smaak van weleer. De kuikens komen uit het ei en krijgen direct een verwarmd plaatsje in een stal voorzien van stro. De kuikens groeien stressvrij en op eigen tempo op en krijgen speciaal soort voer; rijk aan kruiden & granen. Daarom heeft deze scharrelhoender een ouderwets lekkere smaak.
Wild
Op bestelling kunt u bij ons terecht voor uw wild!