Specialiteiten

Wij hebben verschillende specialiteiten in ons assortiment. Allemaal huisgemaakt, van ons eigen verse vlees. Zo kunnen wij de kwaliteit garanderen! Onderstaand een greep uit ons assortiment, van rundvlees tot panklare producten.

Amsterdamse ossenworst

Pekelvlees

Gelardeerde lever

Voor een heerlijk broodje half om.

Parmaham Don Romeo

24 maanden gerijpt

France Limousin gebraden rosbief

Varkensbuik met zwoerd

Procureur zonder been

Heerlijk voor bijvoorbeeld pulled porc!

Pita met gyrosgehakt

4 kleine pita's gevuld met gegaard gyrosgehakt. Lekker als tussendoortje of als snelle maaltijd.
10 minuten in de oven op 175 graden.

Kip loempia

Een heerlijke loempia voor in de oven.
20 minuten in de oven op 180 graden.

Van Goghspiezen

Scharrelkipfilet omwikkeld met ontbijtspek op een spies, gemarineerd met een heerlijke Van Goghmarinade (kummel, paprika en pepertje).
10 minuten bakken in de koekenpan.

Uitgebeende gemarineerde kipdijen

Ideaal voor bij bijvoorbeeld sperzieboontjes met satésaus en rijst.
50 minuten in de oven op 175 graden.

Carpaccio rolletje

Een biefstukje ingelegd met pesto, kaas en pijnboompitten. Heerlijk én gemakkelijk; u hoeft het slechts circa 3 tot 4 minuten te bakken.

Gekruide haasfilet

Een lekkere varkensfilet ingelegd met mozzarella, salami, brochetta en tomatenmarinade. Braadtijd: 8 tot 10 minuten.

Varkenshaasfilet

Een haasfiletlapje gemarineerd met een Edammerkaas marinade. Gepaneerd met gebakken uitjes en paneermeel. U kunt de varkenshaasfilet in circa 8 tot 10 minuten bakken en serveren bij bijvoorbeeld bloemkool, broccoli of sperzieboontjes.


Spare-ribs

Echt super gaar. De spare-ribs zijn verkrijgbaar in een naturel of pittige smaak.

Gekruide varkenshaas

Een varkenshaas medaillon gemarineerd met honing-mosterd marinade, omwikkeld met een lapje katenspek.
Circa 10 minuten in de oven op 200 graden.
Lekker bij een bloemkool-broccolischotel.

Heerlijke gehakttaartjes

Een grote afgebakken gehaktbal gegratineerd in de oven. Het taartje weegt circa 500 gram. U hoeft het gehakttaartje alleen nog even op te warmen in de oven of magnetron. Lekker als snack, vleeswaren of bij het avondeten.

Lamsshoarma

Lamsshoarma, als snack of maaltijd een ware delicatesse. Gemaakt van lamsbout en verfijnd gekruid met originele shoarma specerijen. Wij bieden u daar de bijpassende sauzen en pitabroodjes bij aan.

Daarnaast is deze specialiteit ook in kip en varkensvlees verkrijgbaar.

France Limousin Biefstuk stroganoff

Reepjes kogelbiefstuk gekruid met een rode paprika, champignon en gekibbelde ui. De reepjes circa 2 minuten roerbakken in hete boter of olie. Lekker met gebakken aardappeltjes, worteltjes en doperwten.

France Limousin Carpaccio

Deze beroemde France Limousin Carpaccio is zeker het proeven waard! Een specialiteit van de zijlende of de ossehaas.


Openingstijden

MaandagMa 08.00 t/m 18.00
DinsdagDi 08.00 t/m 18.00
WoensdagWo 08.00 t/m 18.00
DonderdagDo 08.00 t/m 18.00
VrijdagVr 08.00 t/m 18.00
ZaterdagZa 08.00 t/m 16.00
ZondagZo t/m
Vandaag
11.9°C
zwaar bewolkt
Wind: wnw 3 m/sec
woensdag
15°C
donderdag
16°C

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.