Specialiteiten

2ij hebben verschillende specialiteiten in ons assortiment. Allemaal huisgemaakt, van ons eigen verse vlees. Zo kunnen wij de kwaliteit garanderen! Onderstaand een greep uit ons assortiment, van rundvlees tot panklare producten.


Pulled pork

Met het vernieuwde recept is onze pulled pork nog lekkerder geworden. Elke dag verkrijgbaar bij ons in de winkel.


Broodje met gyrosgehakt

2 broodjes gevuld met gegaard gyrosgehakt. Lekker als tussendoortje of als snelle maaltijd.
10 minuten in de oven op 175 graden.


Amsterdamse ossenworst

Onze ossenworst uit eigen worstmakerij is met goud bekroond! 


Pekelvlees

Een echt Amsterdams product. Heerlijk met onder andere gelardeerde lever.


France Limousin gebraden rosbief

Van ons (h)eerlijke France Limousin vlees, een super zachte rosbief gemaakt van echte biefstuk delen.


France Limousin carpaccio

Deze beroemde France Limousin carpaccio is zeker het proeven waard! Een specialiteit van de zijlende of de ossenhaas.


Spareribs

Onze spareribs zijn met liefde gemaakt en zijn zo zacht dat ze van het botje afvallen!



Heerlijke gehakttaartjes

Een grote afgebakken gehaktbal gegratineerd in de oven. Het taartje weegt circa 500 gram. U hoeft het gehakttaartje alleen nog even op te warmen in de oven of magnetron. Lekker als snack, vleeswaren of bij het avondeten.


Parmaham Don Romeo

24 maanden gerijpt


Varkenshaasfilet

Een haasfiletlapje gemarineerd met een Edammerkaas marinade. Gepaneerd met gebakken uitjes en paneermeel. U kunt de varkenshaasfilet in circa 8 tot 10 minuten bakken en serveren bij bijvoorbeeld bloemkool, broccoli of sperzieboontjes.


Carpaccio rolletje

Een biefstukje ingelegd met pesto, kaas en pijnboompitten. Heerlijk én gemakkelijk; u hoeft het slechts circa 3 tot 4 minuten te bakken.


Gelardeerde lever

Voor een heerlijk broodje half om.


Varkensbuik met zwoerd

Heerlijk om te kruiden en krokant af te bakken in de oven.


Procureur zonder been

Heerlijk voor bijvoorbeeld pulled pork!


Kip loempia

Een heerlijke loempia voor in de oven. 20 minuten in de oven op 180 graden.


Uitgebeende gemarineerde kipdijen

Ideaal voor bij bijvoorbeeld sperzieboontjes met satésaus en rijst.
50 minuten in de oven op 175 graden.


Gekruide haasfilet

Een lekkere varkensfilet ingelegd met mozzarella, salami, brochetta en tomatenmarinade. Braadtijd: 8 tot 10 minuten.


Lamsshoarma

Lamsshoarma, als snack of maaltijd een ware delicatesse. Gemaakt van lamsbout en verfijnd gekruid met originele shoarma specerijen. Wij bieden u daar de bijpassende sauzen en pitabroodjes bij aan.

Daarnaast is deze specialiteit ook in kip en varkensvlees verkrijgbaar.


Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.